30. 9. 2024

Spustili jsme přihlašování programů!

Spustili jsme přihlašování na programy. Nebojte, nemusíte se bát, že vám něco uteče. V první vlně sice otevřeme omezený počet programů, ale plánujeme, že programy, o které bude velký zájem, významně posílíme ve vlně druhé, která by co do počtu spuštěných programů měla být širší.

Máme také novinku, která přichází s novým webem – Hlídacího psa. Ten funguje tak, že pokud je zaplněna kapacita programu, je možné si zapnout tzv. Hlídacího psa. Ten vás postaví do fronty v pořadí, ve kterém si tuto funkcionalitu zapnete. Že máte u programu Hlídacího psa zjistíte ve výčtu svých zvolených programů. Pokud se uvolní místo, automaticky se vám program zapíše v pořadí, kdy na vás přijde řada. O zapsání programu vám přijde e-mailové upozornění. Pozor, když si zapnete Hlídacího psa, dané časové okno se vám zablokuje a nemůžete si na daný čas zapsat jiný program. Nejdříve byste si museli zrušit Hlídacího psa.

I přes to, že jsme systém testovali, může nastat nějaká nepředvídaná chyba, za což se omlouváme. Své podněty pište rovnou sem do komentářů a my se pokusíme průběžně reagovat. Složitější problémy pak můžete psát do zpráv, kde je s vámi budeme řešit individuálně.

Nezapomeňte, že abyste se mohli na programy přihlašovat, je třeba si nejdříve vytvořit účet na webu (pozor, účty z minulosti se nepřenáší a je třeba si účet letos založit znovu), přihlásit se na akci a zaplatit poplatek. Následně se vám zpřístupní možnost přihlašovat se na jednotlivé programy.